METAL CONF COLECT RECYCLING

CONFECTIONARE METAL

Personalul societatii este calificat in domeniul operatiunilor de sudura, avand experinta de munca in tari din Uniunea Europeana.

RECICLARE

Colectarea, sortarea, si reciclarea deseurilor reprezinta procese tehnologice disctincte din punct de vedere al fluxurilor pentru mentinerea unui mediu curat si protejat.

LEGISLATIE DESEURI

Un mediu curat inseamna viata, sanatate pentru copii nostrii si un viitor frumos pentru societate.

MetalConf te ține la curent cu toate noutățile legislative legate de mediu

MetalConf Colect

LISTA

SERVICII

Societatea isi desfasoara activitatea pe doua linii de munca distincte , separate din punct de vedere al proceselor tehnologice, respectiv colectarea si reciclarea deseurilor (deseuri feroase si neferoase, carton, hartie, pet-uri, sticla, doze de aluminiu, folie, materiale plastice, paleti din plastic si lemn, acumulatori, uleiuri, deseuri de echipamente electrice si electronice ) si confectionarea de produse finite din metal, in mare parte pentru uz industrial si partial pentru uz casnic.

Despre noi

Societatea noastra produce o gama larga de produse din fier atata pentru uz industrial cat si pentru uz gospodaresc(porti, garduri) la standard de inalta calitate.
Confectiile metalice reprezinta rezultatul unor activitati de conceptie, proiectare eficienta si corecta prin gasirea unor solutii tehnice care sa raspunda solicitarilor si asteptarilor clientilor
nostri.

c1

Porti metalice
Grilaje metalice

c1

Garduri metalice
Structuri si subanasamble

c1

Inchideri perimetrale

METAL CONF COLECT RECYCLING

VALORI FUNDAMENTALE

Obiectivul nostru: eficientizarea activităților specifice acestei afaceri și îmbunătățirea, în același timp, a calității vieții în comunitatea noastră, păstrând resursele naturale.

Group of activists friends collecting plastic waste at the park. People cleaning the park up, with bags.
1.

SERVICII DE PERFORMANȚA

- gestionarea integrată a deșeurilor
- găleți și containere de colectare
- rapoare mediu privind cantitățile gestionate

e
2.

CE DEȘEURI COLECTEM?

Colectăm deșeuri de hârtie și carton, deșeuri de arhivă, deșeuri de plastic, deșeuri de lemn, deșeuri electrice și electronice ...

man-kid-recycling-medium-shot
3.

VIZIUNEA SI MISIUNEA NOASTRA

Viziunea noastră: să obținem un succes durabil în afaceri printr-o economie responsabilă, practici sociale și de mediu sănătoase.

BLOG

ARTICOLE RECENTE